voorgerechten

koud

Huisbereide quiche met pompoen – 16 – vegetarisch
geitenkaas / vijg / veldsla

Ceviche van zeebaars – 19 –
sesammayonaise / salsa / hijiki

Kalfstartaar​​​​​​ – 17,50 –
mosterd / komkommer / krokant

Gerookte ganzenlever – 21 –
Luikse stroop / veenbes / brioche


warm

Consommé van ossenstaart – 12,50 –
toast / spek / champignon

Gebakken coquilles – 18 –
fregola / zure room / tomaat

Huisbereide garnaalkroketten – 16 –
rouille / krokante peterselie / citroen​​​​​

Gelakt buikspek – 16,50 –
krokante sla / pompelmoes / miso-wortelcrème

Mergpijp in de oven met persillade – 14 –
linzen van Puy / gekonfijte citroen / toast


KINDERKAART

Kaaskroketjes – 10 –
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree – 12 –
Kip met appelmoes en frietjes – 14 –
Kindersteak met frietjes – 15 –
Gepaneerde visreepjes met puree – 14 –
Macaroni met ham en kaas – 11,50 –
Portie frietjes – 3,50 –

hoofdgerechten

vis / vegetarisch

Solettes Meunières – 28 – 
verse frietjes / slaatje / botersaus

Gevulde canneloni – 21 – 
vegetarisch
ricotta / spinazie / tomaat

Gebakken kabeljauw – 29 – 
asperges / mousseline / natuuraardappel 

Risotto nero – 24 – vegetarisch
rucola / venkelsla / rouille

Pot au feu van zeebaars – 26 –
chorizo / pompoen / selder​​

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 21 – vegetarisch
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas + extra handgepelde garnalen (350)

vlees

Pluma Iberico – 29 –
warme groentjes / verse frietjes

Tomahawk steak van bij Muyncks – 59 – 
(minimum 1,2 kg, per 2 personen) gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Krokante hoevekip – 26 –
pomme fondant / knolselder / truffelsaus

Gemalen steak tartaar van 
Belgisch Wit-Blauw – 21,50 –
verse frietjes / slaatje​​​​​​​ / mayo

Parmentier van ossenstaart – 25 –
brunoisegroentjes / croutons ​​​​​

Gebakken filet pur van Belgisch Wit-Blauw – 29,50 –
verse frietjes / slaatje / saus naar keuze + extra gebakken foie gras (4)

Vol-au-vent met kalfszwezerik​​​​​ – 28 –
mousseline / bladerdeeg / verse frietjes



desserts

Klassieke tiramisu – 10 –
lange vingers / mascarpone / cacao

Kinderijsje – 6 –

Dame Blanche ‘HULA’ – 10 –

Cranberry & yoghurt – 10 –
zure room / witte chocolade / sorbet

Assortiment sorbet – 3 – / bol
passie / citroen / framboos 

Gefrituurde camembert – 10 –
chutney / rozijnenbrood

Crème brûlée van bourbon vanille – 10 –

lunch

Op maandag, donderdag en vrijdag van 12u tot 14u

Dagschotel – 15 –
Lunch – 18 –
(verse soep + dagschotel)