voorgerechten

koud

Gerookte ganzenlever – 21 –
brioche / Luikse stroop / veenbes

Roulade van Belgisch Wit-Blauw​​​​​​ – 17,50 –
curry / groene appel / sesam

Tonijn a la plancha – 19 –
pompoen / pistache / parmesan

Tartaar van Schotse zalm – 18 –
curry / hijiki / avocado

warm

Gebakken coquilles – 19,50 –
hazelnoot / mimolette / schorseneren ​

Artisanale garnaalkroketjes – 16 –
rouille / krokante peterselie / citroen​​​​​

Mergpijp in de oven met persillade – 14 –
linzen van puy / gekonfijte citroen / toast

Soep van butternutpompoen – 12,50 –
spekcrumble / bladerdeeg / zwarte look 

Crème brûlé​​​​​e van geitenkaas – 16 – vegetarisch
witloofslaatje / walnoot / appel

KINDERMENU

Gerookte zalm – 13 –
Kaaskroket – 9 –
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree – 12 –
Kip met appelmoes en frietjes – 13 –
Kindersteak met frietjes – 14 –
Gepaneerde visreepjes – 12 –
Macaroni met ham en kaas – 11,50 –
Portie frietjes – 3,50 –

hoofdgerechten

vis / vegetarisch

Toast champignon – 21 – vegetarisch
peterselie / look ​​​​​​​/ sjalot

Gebakken grietbot – 29 – 
prei / mousseline / natuuraardappel​​

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 19,50 – vegetarisch
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas
+ extra handgepelde garnalen (– 3,50 –) 

Solettes Meunières – 28 –
frietjes / slaatje / botersaus

Gegrilde makreelfilet – 26,50 –
mihoen / oosterse dressing / loempia van groentjes

vlees

Kalfszwerik van het hart – 32 –
boschampignons / aardpeer / truffelpuree​​​​​

Pressa Iberico ‘provençaal’ – 28 –
patatas bravas / provençaalse groentjes 

Gebraiseerde varkenswangetjes in Rodenbach​​​​​ – 21,50 –
tierentyn mosterd / verse frietjes / slaatje

Tomahawk steak (min. 1,2 kg) van bij Muyncks (2 p.) – 59 –
gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Waterzooi van Bressekip – 26 –
wortel / pomme château

Gebakken filet pur van rund – 29,50 –
verse frietjes / slaatje / champignon, peper of bearnaise saus
+ extra gebakken foie gras (– 4–)

Gemalen steak tartaar van Belgisch Wit-Blauw – 21,50 –
verse frietjes / slaatje​​​​​​​ / mayo

lunch

ma / do / vr van 12u tot 14u

dagschotel – 15 –

snelle lunch – 18 –

verse soep + dagschotel
 

maandmenu – 45 –








desserts

Coupe fraise​​​​​​ – 10 –
vanille ijs / verse slagroom / munt

Crême brûlée van blauwaderkaas – 10 –

Chocolate ‘Bomb’ – 10 –
verschillende bereidingen met chocolade

Flan van limoen met meringue – 10 –
citroensorbet / pistache / groene appel

Assortiment sorbet – 3 – / bol
passie / citroen / framboos / yoghurt 

Dame Blanche ‘HULA’ – 10 –

Irish Coffee – 8 –