voorgerechten

koud

Burrata – 16 – vegetarisch
watermeloen / kerstomaat / komkommer

Rosbief van Belgisch Wit-Blauw​​​​​​ – 17,50 –
mierikswortel / mosterdkruid / gebrande ui

Gerookte ganzenlever – 21 –
brioche / Luikse stroop / veenbes

Ceasar salad – 18 –
ansjovisdressing / parmezaan / ijsbergsla

Ceviche van zeebaars – 19 –
sesammayonaise / salsa / hijiki

Gazpacho van tomaat – 12,50 – vegetarisch
brunoisegroentjes / basilicumolie

warm

Artisanale garnaalkroketjes – 16 –
rouille / krokante peterselie / citroen​​​​​

Mergpijp in de oven met persillade – 14 –
linzen van puy / gekonfijte citroen / toast

Gelakt buikspek – 16,50 –
krokante sla / pompelmoes / miso-wortelcrème

KINDERMENU

Kaaskroket – 9 –
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree – 12 –
Kip met appelmoes en frietjes – 13 –
Kindersteak met frietjes – 14 –
Gepaneerde visreepjes – 12 –
Macaroni met ham en kaas – 11,50 –
Portie frietjes – 3,50 –

hoofdgerechten

vis / vegetarisch

Gebakken kabeljauw – 29 –
asperges / mousseline / natuuraardappel 

Gevulde portobello – 21 – vegetarisch
quorn / tarwesalade / roomkaas

Gebakken zalm – 24 –
verse tagliatelle / spinazie / kerstomaat​​

Solettes Meunières – 28 –
verse frietjes / slaatje / botersaus

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 21 – vegetarisch
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas + extra handgepelde garnalen (3,50)

Risotto met gebakken zeebaars – 26,50 –
waterkers / parmezaan / Chinese kool

vlees

Vol-au-vent met kalfszwezerik​​​​​ – 28 –
mousseline / bladerdeeg / verse frietjes

Gemalen steak tartaar van Belgisch Wit-Blauw – 21,50 –
verse frietjes / slaatje​​​​​​​ / mayo

Kraaibiefstuk – 28 –
warme groentjes / sjalotsaus / frietjes ​​​​​

Ceasar salad – 24 –
ansjovisdressing / parmezaan / ijsbergsla 

Tomahawk steak (min. 1,2 kg) van bij Muyncks (2 p.) – 59 –
gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Secreto Iberico – 27 –
ovenaardappel / kruidenboter / tomatensla

Gebakken filet pur van rund – 29,50 –
verse frietjes / slaatje / champignon, peper of bearnaise saus + extra gebakken foie gras (4)

lunch

ma / do / vr van 12u tot 14u

dagschotel – 15 –

snelle lunch – 18 –

verse soep + dagschotel
 

maandmenu – 45 –








desserts

Gekarameliseerde banaan – 10 –
namalaké / speculoos / krokant

Crème brûlée van bourbon vanille – 10 –

Citroentaart ‘HULA’ – 10 –
meringue / lemon curd / crumble

Assortiment sorbet – 3 / bol –
passie / citroen / framboos / speculoosijs 

Kaasbord – 10 –

Dame Blanche ‘HULA’ – 10 –

Irish Coffee – 8 –